Turnaj ve Slatiňanech


 V úterý 28.11.2023 jsme se zúčastnili Okresního kola ve florbale pro žáky šestých a sedmých tříd. Turnaj se odehrával ve sportovní hale ve Slatiňanech. Čekali na nás tito soupeři: ZŠ Slatiňany, ZŠ U Stadionu Chrudim, ZŠ Školní náměstí Chrudim. Na tento turnaj jsem naše žáky favorizoval. Většina z nich hraje florbal aktivně za tým Skutče a žáci tak potvrzovali současnou formu. Všechna utkání jsme s přehledem vyhráli. Turnaj tak skončil v náš prospěch a tým naší školy postupuje na krajské finále, které se odehraje v Pardubicích.

Všem moc děkuji za vzornou reprezentaci školy a těším se na krajské kolo do Pardubic.

 Ve čtvrtek 7.12.2023 jsem se zúčastnili Okresního kola ve florbale pro žáky osmých a devátých tříd. Turnaj se odehrával ve sportovní hale ve Slatiňanech. Kvůli hojnému obsazení, a to devíti škol se turnaj rozdělil do dvou skupin, kdy na vítěze čekalo finále. Narazili jsme na nás tyto soupeře: ZŠ Hlinsko Smetanova, ZŠ Skuteč Komenského, Gymnázium Skuteč, Gymnázium Chrudim. V turnaji se nám dařilo, skupinu jsme vyhráli, chlapci hráli skvěle, a tak nás čekalo finále. Opět stejný scénář jako v loňském roce, kdy jsme Okresní finále hráli se ZŠ U Stadionu Chrudim. V tomto zápase jsme nedokázali přes veškerý tlak proměnit šance a vyrovnané utkání jsme prohráli 1:0. Tím jsme si zajistili „pouze“ druhé místo a tím pádem nepostupujeme na kolo krajské. Nicméně turnaj hodnotím velmi kladně, chlapci dávali do zápasů vše a nasbírali další velké zkušenosti.

Všem zúčastněným děkuji za vzornou reprezentaci školy. Dále bych chtěl poděkovat za asistenci na turnaji paní asistentce Martině Novákové, která mi byla po celém turnaji po boku a Ondrovi Laškovi za jeho práci mimo školu ve florbalovém kroužku.

Petr Hromádka

FOTOGALERIE

406646199 1292328798148908 6469996777352340787 n