Andrea Lacmanová se zúčastnila OVOV

 Republikové finále OVOV v Brně


Začátek září je už tradičně věnován republikovému finále v soutěži atleticko-silového desetiboje OVOV. Soutěžící, kteří se probojovali z krajských finále, se sešli 6. 9.- 8. 9. 2023 v Brně. Přes 600 závodníků se ve dvou soutěžních dnech představilo v desíti disciplínách, a to jak v soutěži družstev, tak v soutěži jednotlivců v jednotlivých věkových kategoriích. Naši školu v letošním roce reprezentovala naše bývalá žákyně Andrea Lacmanová v kategorii dívek s ročníkem 2008. Se svými soupeřkami absolvovala všech 10 disciplín a skončila na nádherném 15. místě. Konkurence v této věkové skupině byla obrovská.
Andrea si z Brna odvezla skvělý výsledek a spoustu zážitků. Je to naše matadorka OVOV, ale bohužel v letošním ročníku reprezentovala naši školu naposledy. Celá akce není jen sportovní událostí, ale i událostí společenskou. Záštitu za letošním ročníkem převzala Šárka Kašpárková. V průběhu obou dnů se děti mohly setkat se sportovci-olympioniky minulých, ale i současných let (Lucie Šafářová, Marek Švec, Martin Doktor a další). Jako další se představila účastnice Survivoru 2022 Veronika Přikrylová alias ‘Veve’. Se sportovci se mohli všichni nechat vyfotografovat a získat jejich podpisy. Celá akce proběhla za krásného slunečného počasí a všichni účastníci si domů odvezli mnoho krásných zážitků.

Andrejce patří za reprezentaci naší školy velký dík a pochvala. Do budoucích let jí přeji, aby u sportování zůstala a získala ještě mnoho dalších úspěchů.

Petr Hromádka

received 331122735930308