Praha - Národní divadlo

Práce žáka 9. třídy:

Cesta do Prahy byla bezproblémová. V autobuse bylo veselo. Poslouchali jsme písničky, povídali si a někteří i dokonce spali. Do Prahy jsme se dostali okolo jedenácté hodiny. Do dvanácti hodin jsme si prošli Pražský hrad a šli jsme na Staroměstské náměstí, kde jsme si koupili jídlo a šli jsme směrem Václavské náměstí. Tam jsme měli velký rozchod. Kupovali jsme si oblečení, jídlo a tak nějak jsme se procházeli. Rozchod skončil v pět hodin a když jsme se sešli, vyrazili jsme směrem divadlo.
Před ním jsme ještě chvíli čekali než nás mohli pustit dovnitř. Byli tam i nějací kluci, kteří dělali triky na kolech, tak jsme se koukali. Aby jsme neztráceli čas, tak jsme se šli podívat na most před divadlem. Když nás pustili dovnitř, šli jsme se převléknout do společenského. Okolo sedmé hodiny večer jsme šli do sálu, kde proběhlo představení, které se jmenovalo Kráska a zvíře. Hráli v něm známí herci,jako například David Prachař. Představení bylo pěkné.
Po divadle jsme šli rychle na zastávku, kde po chvíli čekání přijel náš autobus. Na cestě zpátky byla většina unavená a někteří i spali. Do Proseče jsme se dostali před půlnocí.

FOTOGALERIE

311386231 791572945234285 131780412206882529 n