Ve čtvrtek 9.6 a v pátek 10.6 se uskutečnil společný výlet 6. tříd.

Ve čtvrtek ráno jsme vyrazili spolu se 4. třídou autobusem do Jihlavy. My jsme nejdříve vyrazili do zábavného parku Robinson, kde jsme si 1,5 hod mohli vyzkoušet různé atrakce od trampolín, skluzavek, prolézaček až po závodní auta. Některým atrakcím neodolaly ani paní učitelky. :)

Pak jsme se přemístili do ZOO Jihlava, kde jsme si mohli samostatně zoologickou zahradu projít. Na závěr nás čekal rozchod na náměstí v Jihlavě, kde většina z dětí skončila v oblíbeném fast foodu.

Po návratu do Proseče jsme se šli ubytovat do tříd, kde jsme plánovali přespat. Nachystali jsme si občerstvení a vyrazili jsme ho protáhnout ohněm. Jelikož nám připravené suché dřevo záhadně zmizelo, tak jsme vykonali zkoušku zdatnosti a zvládli rozdělat oheň i s provlhlým dřevem. Při ohni a večeři jsme si taky trochu zatančili a zazpívali písně různého žánru. Večer nás ve škole čekalo promítání filmu s popcornem a večerní stezka odvahy podél svíček ke školní knihovně.

Ráno nás čekala nádherná snídaně v jídelně. Moc děkujeme všem, kteří se na přípravě podíleli. Tedy všem rodičům a kuchařkám, které se o nás rano hezky postaraly. Po vydatné snídani jsme vyrazili do Toulovcových a Městských Maštalí. Po cestě jsme plnili různé úkoly, které pro své spolužáky připravilo několik děvčat. Děkujeme za chuť něco takového organizovat a chuť vymýšlet nové věci! Blížilo se poledne a začali jsme pociťovat značnou únavu. Byli jsme velmi vděční, že jsme o fous stihli autobus a tak ještě jednou moc děkujeme neznámému panu řidiči, který na nás počkal a svezl nás zpět do Proseče. Myslím, že ten den chutnala ryba v kuchyni všem víc než kdy jindy. :)

6trida vylet

Vice fotek najdete na rajce.net