Sportovní den mládeže s TAJV v Proseči byl zrealizován v pátek 12.11.2021 v dopoledních hodinách v nové moderní sportovní hale u základní školy.

Jednalo se celkově o 1. ročník sportovní akce TAJV pro místní mládež a žáky ZŠ Proseč. Účastníci turnaje TAJV společně soutěžili v tenise, házené, florbale, fotbale a frisbee. Celkově bylo ve hře 6 soutěžních skupin po 5-6 hráčích. Každá sportovní aktivita byla doprovázena hudbou a signálním označením se zahájením hry včetně ukončení soutěžního kola.

Do finálového rozstřelu postoupila ta nejlepší skupina dětí, kde si to samotní účastníci rozdali o celkové umístění v turnaji (1. – 3. místo). Nejúspěšnější sportovec z Proseče postupuje na Národní finále v Poděbradech (9.12.2021), kde bude svým jménem a sportovními výkony reprezentovat Město Proseč. Nejlepší finalisté turnaje získali věcné odměny, diplomy za umístění na turnaji a mnoho dalších sponzorských cen. Každý účastník akce byl odměněn a motivován k účasti na dalším sportovním projektu TAJV v Proseči.

Děkujeme za finanční podporu nové sportovní akce Městu Proseč a všichni se již společně těšíme na 2. ročník turnaje v roce 2022.

Mgr. Jan Váňa

Organizátor projektu TAJV

www.tajv.cz

2021 11 TAJV