Hezký středeční den,
 
jak již víte ze včerejší zprávy, žáci  4. B byli tento týden v kontaktu s covid pozitivní osobou. Z tohoto důvodu zůstávají všichni žáci této třídy do 19. 10. 2021 doma v karanténě. Rodičům žáků, kterých se netýká karanténa a tím pádem ani PCR test (v posledních 180 dnech prodělali covid nebo nebyli 4.- 5. 10. ve škole), podáme další informace individuálně. Podrobné informace a nařízení z krajské hygienické stanice naleznete zde.
 
Vyučování bude od 6. 10. do 19. 10. probíhat distančně- kombinovanou formou videokonferencí a samostatné domácí práce. Ve středu 6. 10. bude zadána samostatná práce na web, od čtvrtka 7. 10. budou probíhat i videokonference. Vše bude zveřejněno na webu školy. 
 
Rozvrh videokonferencí i odkaz na 4. B najdete pod odkazem "Distanční výuka" nebo zde, jak jste byli zvyklí. Pod odkazem 4. B najdete vždy témata daných hodin při VK, odkaz na připojení, co si připravit i to, co se bude probírat. Děti zde najdou také zadání samostatné práce.
 
Obědy dětem hromadně odhlášeny nejsou- děti mají na oběd nárok, záleží na Vás, zda si je vyzvednete nebo odhlásíte.
 
Pokud Vám bude cokoliv nejasného, neváhejte se na nás obrátit.
 
 
 
žáci  4. B byli tento týden v kontaktu s covid pozitivní osobou. Z tohoto důvodu zůstávají všichni žáci 4. B do 19. 10. 2021 doma na distanční výuce. Zítra budou mít děti zadanou práci na stránkách školy, od čtvrtka jim začnou i videokonference. Podrobnější informace ohledně karantény, testování a výuky naleznete zítra ve svých mailech a na webu školy.